Despre inițiativă

Comunitatea Kogaion este un proiect care s-a reîntors cu vigoare, dând sens vieții mai multor oameni.

Suntem pe punctul de a scrie o pagină importantă în viața socială a României. Nu online, nu virtual ci real,  prin înființarea unei comunități offline autosustenabile, prin construcția primei case ecologice de tip Earthship și prin dezvoltarea unei școli complementare care să ne pregătească copii pentru societatea cunoașterii și cea a conștiinței.

Suntem la început, dar pe măsură ce proiectul se va cristaliza, vom putea scrie lucruri mai concrete. Deocamdată, este o sumă de viziuni care trebuie să-și găsească un numitor comun, dar este în același timp un cadru în care creativitatea participanților nu trebuie să fie îngrădită.

Suntem mulți. Suntem o sumă de comunități cu obiective uneori diferite, dar care ne putem împărtăși ideile cele mai bune și ne putem uni forțele pentru obiective punctuale comune. Vrem lucruri interesante, diverse, deseori dificile, dar de cele mai multe ori vizionare.

Ne putem crea și dezvolta viziunea în jurul Centrului pentru Studii Complexe, dar mobilizandu-ne online în jurul unui simbol, Kogaion. Kogaion.ro. Deocamdată, există doar buzau.kogaion.ro (în construcție). Și baza noastră de date cu idei de împărtășit, revista.kogaion.ro.

Suntem o comunitate care se formează și crește.

Vino și tu alături de noi!


Societatea Treminus
este o organizație neguvernamentală care are ca scop principal dezvoltarea multilaterală a membrilor săi, în acest scop organizându-și activitatea și acțiunile.