Deschiderea Scolii Complementare Nexus

20.09.2012 | Autor: | Publicat în categoria Educație

Scoala Complementara NexusSâmbătă, 22 septembrie 2012, orele 11, în Buzău, Bd. Unirii nr. 14, bariera Ploiești, Asociația Nexus Buzău inaugurează prima școală complementară de tip Nexus. Vă așteptăm cu drag.

Educație nonformală, explorare, cercetare educativă, dezvoltarea abilităților, acesta este cadrul în care dorim să ne dezvoltăm.
Viziunea:
Copiii noștri trebuie încurajați să descopere lumea în care trăiesc și să se descopere pe ei înșiși direct, deschis și cu bucurie, prin experimentare și aflare (cu mirare, ar spune un membru Nexus). Să învețe prin propriile simțuri și abilități, să preia de la noi, partenerii lor adulți de evoluție, o bază de plecare curată, morală și dreaptă, pe care să construiască și să umple această construcție conform viziunii minții lor libere, vioaie și plină de resurse despre care noi, părinții, bunicii și profesorii lor de-abia aflăm acum.
Misiunea noastră este crearea unei Oaze de Cunoaștere, bucurie și distracție prin care se construiește respectul de sine al fiecăruia și sentimentul valorii. Un loc unde poate începe O ALTĂ LUME.
Ce învățăm aici?
Arta de a trăi în armonie cu Natura;
Dezvoltarea abilităților latente;
Explorarea, descoperirea  și experimentarea lumii prin educație personalizată;
O nouă deschidere mentală și spirituală;
Pregătirea pentru Societatea Cunoașterii.

Trimiteți-ne opiniile voastre pe adresa scoalanexus @ gmail.com

Autor:

Acest autor a publicat 36 articole în baza noastră de date.

Lăsați un răspuns