Profețiile de la Celestine de James Redfield

06.02.2012 | Autor: | Publicat în categoria Cartea inițiatică

Titlul în lb română: Profețiile de la Celestine
Autor: James Redfield
Editura: Mix
Data aparitiei: 1993, tradusă în 34 de limbi
Anul ultimei ediții Românești: 2011
ISBN-10: 973-98504-2-1

Profețiile de la Celestine, au fost descoperite într-un manuscris scris în limba aramaică, la Templele Celestine (Templele Cerești) din Peru.

Limba aramaică este limba în care a fost scrisă o parte din Vechiul Testament. Manuscrisul datează cam din anul 600 Î.Hr. și prezice transformări uriașe în societatea omenească. Este vorba despre o renaștere a conștiinței, care nu e de natură religioasă, dar e spirituală. Manuscrisul descrie cum generațiile care s-au succedat au progresat în procesul înțelegerii, au evoluat spre spiritualitate și spre vibrații mai înalte. Fiecare generație înglobează tot mai multă energie și acumulează deci tot mai mult adevăr, lăsând această moștenire generației următoare, care o va duce mai departe. Manuscrisul e împărțit în mai multe părți, fiecare fiind dedicat unei anume Viziuni asupra vieții, unui anume gen de intuiție.

1. Descoperim din nou că trăim într-o lume extrem de misterioasă a coincidențelor și sincronicităților ce ne sunt destinate.

2. Pe măsură ce ne trezim în fața misterului, ne vom crea o nouă viziune asupra lumii.

3. Descoperim că tot ce este în jurul nostru, toata materia, este formată și se trage dintr-o energie divină pe care începem să o simțim și să o înțelegem.

4. Oamenii s-au simțit nesiguri și deconectați de la această sursă sacră și au încercat să obțină energie, dominându-i pe ceilalți.
5. Singura soluție este să cultivăm reconectarea personală cu divinitatea, o transformare mistică care ne umple de energie și iubire, schimbă percepția noastră asupra frumuseții și ne ridică către o conștiință de sine mai înaltă.

6. Astfel, putem să ne eliberam de tiparul controlului și să descoperim un adevăr specific, o misiune, pentru care suntem cu toții aici, aceea de a ajuta umanitatea să evolueze către acest nou nivel de percepție a realității.

7. În urmărirea acestei misiuni, putem descoperi intuiția care ne va arăta unde să mergem și ce să facem, iar dacă interpretăm corect, se vor produce sincronicități care vor deschide ușile misiunii noastre.

8. Când suficienț
i oameni intră în acest curent evolutiv, dăruind energie către eul superior al fiecărei ființe întâlnite, vom clădi o nouă cultură în care vom evolua către nivele înalte de energie și percepție.

9. Așa participăm la lungul drum al evoluției de la Big Bang la scopul ultim al vieții: să ne energizăm trupurile, generație de generație, până când putem pătrunde într-un paradis pe care-l putem vedea în sfârșit.

Sinteza profețiilor și învățăturilor lor aici.

Autor:

Acest autor a publicat 36 articole în baza noastră de date.

Lăsați un răspuns