Semn de Viață!

24.02.2012 | Autor: | Publicat în categoria Întâlniri

O cafea caldă, o atmosferă studențească inedită și… o poveste de excepție! O poveste adevarată, emoționantă, despre viață, curaj, aventură și, poate cel mai important, despre depășirea limitelor personale.

Povestea se desfășoară în Nepal, regiunea Taksindu, pe ruta utilizată de cei care escaladează Everestul. Acolo, în Nunthala, începe aventura unei echipe de medici români care trăiește experiențe incredibile în încercarea lor de a ajuta voluntar salvarea unor vieți, acordarea de asistență medicală unor oameni aflați în unul din cele mai izolate puncte de pe glob.
Cine sunt ei? Oameni obișnuiți, tineri medici cu specialități diferite: medicină de urgență, stomatologie sau psihitarie, pasionați în egală măsură de alpinism și parapantă. Oameni vii în locuri extreme, puși în fața unor evenimente limită.
Ce au trăit? Ce au pățit? Ce evenimente i-au marcat – poate pe viață? Ce au reușit să facă în plan profesional?  Iată doar câteva dintre întrebările ce și-au găsit răspunsuri, alcătuind conținutul povestii pusă pe peliculă de o echipă de 3 oameni de televiziune.  Ei au fost alături pas cu pas și au filmat aventura incredibilă a expediției medicale românești din Nepal.
Rezultatul ? Un documentar de excepție cu un titlu pe măsură:  SEMN DE VIAȚĂ,  un documentar despre povestea incredibilă a unor tineri medici români. Luni 27 februarie, la ora 19 30, la Cafeneaua Complexității din Regie (Club 24) vom afla în exclusivitate povestea din spatele Semnului de viață, povestea din spatele camerelor de filmat și felul în care această aventură unică a schimbat viețile celor care au participat la realizarea ei.

Autor:

Acest autor a publicat 36 articole în baza noastră de date.

Lăsați un răspuns