Condiții și reguli de utilizare

Această resursă este una privată, este întreținută prin voluntariat și se adresează comunității Kogaion. Partea legală este asigurată de către Societatea Terminus.

În cazul în care participați la acest proiect sau sunteți cooptat, vă rugăm să respectați câteva reguli elementare:

– publicați articole întregi numai dacă aveți control asupra dreptului de publicare. În caz contrar, un fragment este suficient, de preferat tradus, care să facă trimitere la articolul original.

– răspunderea conținutului vă revine. Dacă doriți să controlați vizualizarea, atunci puteți proteja articolul sau resursa cu parolă. Distribuirea parolei, de asemenea, vă revine și reprezintă un act voluntar.

Dacă adăugați recomandare de cărți:

Cartea despre care vreți să vorbiți trebuie să conțină obligatoriu pe pagina de prezentare imaginea copertei (românească, dacă a fost tradusă, ultima ediție, dacă au apărut mai multe), editura la care a apărut cea mai recentă ediție (dacă este posibil), titlul complet și autorul/autorii și un comentariu, eventual scurtă prezentare.

O însemnare personală cu motivul pentru care este recomandată către comunitate este indicată.

Dacă adăugați recomandare de film, indiferent de categoria acestuia:

Filmele și documentarele recomandate au, de regulă, un link către o versiune online. Dacă îl știți, adăugați-l. De asemenea, motivarea este importantă.

Dacă este vorba de un film scurt (de genul celor de pe Vimeo sau Youtube), vă rugăm să folosiți codul specific. Pentru aceste filme nu trebuie inserată o motivare, ci doar o scurtă prezentare generală.

Vă rugăm să vă adăugați numele propriu. Acest blog nu este un for de opinii disparate și nici disperate. Suntem o comunitate, iar oamenii din această comunitate respectă propria identitate și contribuția personală. Orice nickname va fi eliminat automat.